Praktikusan variálhatók az elemes bútorok

Bármilyen helyiséget rendezünk is be a lakásunkban, akkor lesz az eredmény igazán szép és harmonikus, ha összepasszoló bútorokat alkalmazunk. Kereshetünk ilyeneket külön-külön is, azonban ez sokszor nem könnyű feladat, hiszen a színnek, a stílusnak, a mintázatnak és még sok minden másnak is stimmelnie kell. Ennél jóval egyszerűbb megoldás, ha az elemes bútorok között nézünk szét, ezek ugyanis tökéletesen illenek egymáshoz, így teljesen rendezetté teszik a szoba összképét a hatás garantáltan harmonikus lesz.

Mint egy szekrénysor szétszedve

Az elemes bútorok tulajdonképpen pontosan olyanok, mintha egy szekrénysort szedtünk volna szét. Tökéletesen összeillő darabok, melyeket akár össze is rakhatunk, így valóban egy szekrénysort alkotnak, de ha így nem férnek el, vagy egyszerűen csak más az elképzelésünk, akár szét és szedhetjük, és a szoba különböző pontjain helyezhetjük el őket. Ez gyakran segít abban, hogy minél hatékonyabban ki tudjuk használni a rendelkezésre álló helyet még akkor is, ha nem éppen egyszerű a helyzet, és speciális megoldásokra van szükség.

Különböző tárolófelületek

Az elemes bútorok abból a szempontból is praktikusak, hogy különböző tárolófelületeket biztosítanak, így garantáltan mindennek találunk helyet, aminek szeretnénk. Természetesen az a legjobb, ha előre kitaláljuk, mire is van szükségünk pontosan, így célzottan az igényeinknek megfelelően tudjuk kiválasztani a legmegfelelőbb, elemekre szedhető nappali- vagy szobabútort. Találhatunk tévéállványt, ruhásszekrényt, ágyat, fiókos szekrényt – bármit, amire csak szükségünk lehet.

Erre figyeljünk!

Bár az elemes bútorokkal nehéz mellényúlni, azért arra nem árt odafigyelni, hogy olyat vásároljunk, ami illik a környezetébe. Vegyük figyelembe a padló színét, a nyílászárókat, és úgy válasszunk, hogy a bútor ezekkel harmóniában legyen, így biztosan tökéletes lesz az összhatás. Fontos a méret is: kis helyiségbe ne akarjunk nagy bútorokat bezsúfolni, de fordítva se: a kis bútorok elvesznek egy nagyobb szobában vagy nappaliban.

Válogasson a elemes bútorok kínálatából