Termékeink jelenleg árváltozás alatt vannak, kérjük érdeklôdjön üzleteinkben!

Milyen egy jó fésülködőasztal?

fésülködő asztalEgy hálószoba berendezését nagyon sok minden alkothatja az alapnak gondolt szekrények, ágy, valamint éjjeliszekrények mellett. Alaphelyzetben ezt a helyiséget alvásra használjuk, azonban ez a valóságban nagyon emberfüggő, nagyrészt azon múlik, hogy milyen típusú vagy éppen életkorú ember használja a szobát. Gondoljunk csak bele: a kisgyerekeknek, kamaszoknak az esetek többségében a hálószobájuk jelenti az életük nagy részének színterét, legtöbben itt élik az otthon töltött órákban az életüket. A gyerekek a szobájukban játszanak, a kamaszok ide húzódnak vissza. A felnőttek közül is sokan szeretnek a szobájukba visszavonulni, nem mindenki tölti a nappaliban az idejét. A plusz funkciók pedig értelemszerűen plusz berendezési tárgyakat is igényelnek.

A lányok álma a fésülködőasztal

A lányok, illetve a nők esetében szokott leginkább felmerülni az igény egy fésülködőasztal beszerzésére, hiszen ők azok, aki hosszú időt töltenek szépítkezéssel. Ennek megfelelően a fésülködőasztal elsősorban tükörből, fiókokból és szekrényből áll. A tükör szerepe adott, hiszen látnunk kell, mit csinálunk. A fiókokban és a szekrényben tudjuk tárolni a fésűket, kiegészítőket, pipereholmikat, így az asztal továbbra is rendezett maradhat. A fésülködőasztalhoz szükség van egy kényelmes székre is, amire nyugodtan leülhetünk, miközben szépítkezünk, persze nem árt ügyelni arra, hogy a szék kellőképpen magas legyen.

Hogyan válasszuk ki a fésülködőasztalt?

A fésülködőasztal kiválasztása nem egy bonyolult feladat. Első körben le kell mérni, hogy pontosan mekkora hely áll hozzá rendelkezésünkre. A második fontos dolog, hogy felmérjük mennyi pipereholmink van, ugyanis ettől függ, hogy mennyi fiókra, szekrényre, polcra lesz szükségünk. Az asztalt nem árt ennek megfelelően kiválasztani, hogy mindennek legyen helye. Végül az esztétikai szempontok is fontosak: a szoba többi berendezési tárgyához passzoljon a pipereasztal, mind színben, mind pedig stílusban, hiszen így lesz harmonikus a szoba összképe.

Válogasson a fésülködő asztalok kínálatából