A praktikum tetőfoka: a fotelágy

fotelágySokak számára lehet ismerős a probléma, hogy ha távolról érkeznek vendégek, gondot jelent az elszállásolásuk. Különösen azoknál lehet ez gyakori jelenség, akiknél kicsi a lakás, hiszen így nem áll rendelkezésre vendégszoba, és ahhoz sincs elég hely, hogy plusz ágyakat tároljunk. Nyilvánvaló, hogy valami olyan megoldás lenne kézenfekvő, ami nem foglalja a helyet, ha nincs rá szükség, viszont alkalmazható vendégágyként, ha mégis kellene. A jó hír, hogy ilyen bizony létezik: a fotelágyak minden szempontból megfelelnek ezeknek a feltételeknek.

Egy fotel mindenhol elfér

A nappaliban alap berendezési tárgynak számít a fotel, hiszen itt szoktunk pihenni, valamint sok esetben a vendégeinket is itt ültetjük le. Ha azonban helyszűkében vagyunk, nem elég, ha vásárolunk egy mutatós fotelt, érdemes arra is odafigyelni, hogy praktikus legyen. A fotelágyat ilyen helyzetekre találták ki: mikor nem kell senkit elszállásolni, tökéletes fotelként funkcionálnak, azonban ha pótágyra van szükség, másodpercek alatt átalakíthatók. Így máris van plusz ágyunk anélkül, hogy minden szabad helyet elfoglalna a lakásban.
Minden formában kényelmes
A fotelágyakat nem úgy kell elképzelni, hogy egy éjszaka kibírható rajtuk, de több nem nagyon, mert kényelmetlenek. Manapság ezek már ugyanolyan kényelmesek, mint egy szimpla heverő, amin igen sokan alszanak. Fotelként is kiválóan funkcionálnak, létezik belőlük karfás és karfa nélküli változat, így tökéletesen az igényeinkre szabhatjuk a beszerezni kívánt fotelágyat. Színből is többféle áll rendelkezésre, így mindenképpen találhatunk olyat, ami megfelel az igényeinknek.

Könnyű kezelhetőség

A fotelágyak praktikussága arra is kiterjed, hogy igen könnyű őket ággyá alakítani, majd újra összecsukni fotellá. Nem igényel különösebb előkészületet a dolog, elég annyi, hogy helyet biztosítunk, hogy kihúzott állapotban is rendesen elférjen. A Boda Bútornál többféle fotelágy közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt, hogy mindenképpen a legjobbat vigye haza!

Válogasson a fotelágyak kínálatából