Termékeink jelenleg árváltozás alatt vannak, kérjük érdeklôdjön üzleteinkben!

Egy jó gardrób aranyat ér!

gardróbAz emberek többségének igen tekintélyes méretű ruhatára van, még akkor is, ha ezt az esetek többségében nem így érzi. Általában akkor jövünk rá, hogy voltaképpen mennyi ruhát is halmoztunk fel, amikor már nem tudjuk őket hová pakolni. Ilyenkor sok esetben a selejtezésben látjuk a megoldást, azonban ha próbáltuk már, tudjuk, hogy ez nem olyan egyszerű. Legtöbben hajlamosak vagyunk a végletekig ragaszkodni a ruháinkhoz, még akkor is, ha már évek óta nem viseltük őket. Egy jó nagy gardrób viszont megoldhatja a problémát.

Kell neki a hely

A gardróbvásárlással kapcsolatban a legfontosabb, hogy gondoljuk át, van-e elég hely neki, ugyanis ezek a szekrények sokszor hatalmasak, ami a hálószobákról általában nem mondható el. Persze gardróbokból is különböző méretűek állnak rendelkezésre, így ha jól körülnézünk, jó eséllyel találunk akkorát, amekkora megfelel számunkra. Ha nincs sok helyünk, és kisebb gardróbot kell választanunk, figyeljünk a praktikus belső részre: legyen elég polc, illetve az akasztós rész is megfelelő méretű legyen, hogy a ruhákat jól el tudjuk rendezni.

Gardróbok minden színben és stílusban

A Boda Bútornál természetesen hatalmas a választék gardróbokból, így minden szobába megtalálhatjuk a megfelelőt. Mivel széles a kínálat minden igényhez találhatunk megfelelő gardróbot: ha sok fiókra van szükségünk, találunk olyat, amin sok van, ha pedig inkább polcokra és akasztós részre van szükségünk, ilyet is választhatunk. Figyeljünk arra, hogy a gardrób stílusában passzoljon a szoba többi bútorához, mert az összhatás így lesz igazán harmonikus, egységes.

Tükröm, tükröm…

Mivel a gardróbszekrények általában meglehetősen nagyméretűek, elég hely van rajtuk ahhoz, hogy az ajtók külső részére nagy tükröket szerelhessenek. Valószínűleg különösen a hölgyek tudják, hogy miért olyan fontos ez. Öltözködés közben nagy segítség lehet egy méretes tükör a szekrényajtón, így ugyanis rögtön láthatjuk, milyen az öltözékünk, egyből észrevesszük, ha nem stimmel valami. A Boda Bútornál a tükrös gardróbok is szép számban jelen vannak a kínálatban!

Válogasson a gardróbok kínálatából